Dar kartą namams. Taip pat pledas

IMG 1311

Belaukiant reportažo apie vakarykštę eglutę – dar vienas mezginys namams. 

IMG 1327

Taip pat pledas, kurio pagrindas – neįvykusio megztinio iš Noro Flower Bed siūlai. Prie jų atsirado draugiškų kaimynų, kurie vykusiai pabrėžė turtingą ir subtilią spalvinę gamą.

IMG 1328

Jei vakarykštį Vaidos pledą galite ramiai nustumti kitam gyvenimui, nes dabar vakarai užimti, norisi relakso, o ne įtempto schemo sekimo, tai tokį jaukų, spalvingą, šiltą ir labai gražų pledą sėkmingai visi nusimegsim tais pačiais vakarais.

IMG 1332

Mezgantis žmogus retai pritrūks siūlų (greičiau atvirkščiai), susirenkam visus maždaug vienodo storio ir mezgam ripsu. Pats paprasčiausias raštas šiame mezginyje pataikytas į dešimtuką. Jis lengvai juda, yra dvipusis, turi apimtį ir yra labai gražios tekstūros. Spalvoti dryžiukai kiek kitaip atrodys ten, kur spalvos susikerta gerojoje pusėje, ir ten, kur megzta išvirkščiom. Nuo to tik turtingiau ir turiningiau – du skirtingi pledai viename:).

IMG 1335

Anksčiau man būtų kiek gaila tokių prašmatnybių namų mezginiui, o dabar galvoju, kad jie labiausiai to nusipelnę. Dažniausiai ir ilgiausiai naudojami, niekada neišeina iš mados, visada po ranka ir po akimis.

IMG 1338

Susigundėt?:)

IMG 1339

Daivos Janavičienės megzta atklodytė iš Noro Flower Bed 148 &Co.{jcomments on}

 

 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00