Žolės žalumo megztukas

Pati geriausia spalva rudeniniam megztukui, tiesa;? Ir peizažas aplinkui pritaria šlamančiais (ant medžių!) lapais ir žaliuojančiomis vejomis.

sam 1012 medium2

Pagal tvarką, tai šie siūlai priskiriami vasaros sezonui, bet Agnė neseniai nusimezgė ir džiaugiasi nešiodama. Ne per šiltas, bet ir ne vėsus. Tiks, manau, ir vasarai. Metams pasibaigus galėsime apžiūrėti orų antklodes ir palyginti, kas šiais metais buvo šiltesnis – birželis ar spalis. Taip kad globaliniame klimato pasikeitime reikia būti visapusiškai pasiruošus;). 

sam 0999 medium2

Paprastas nešiojamas siluetas nuleistais pečiais ir siaurom rankovėm. Kaip Agnė privargo su tuo paprastumu, galite paskaityti čia. Taip dažnai sudėtinga ir būna, kai norisi labai labai paprasto. Tada ir siluetas svarbus, ir kiekviena detalė, kai jų negausu. 

sam 1006 medium2

Pažiūrėkit, kaip dailiai susižaidė gerų akių pagrindas su išvirkščių akių rankovėm.

sam 1008 medium2

Dar vargo buvo su apačia, nes siūlas visai nelaiko formos. Čia jau nieko nepadarysi. Vieni gimsta skraidyti, kiti – ropoti. Nei šilkas, nei linas formos nelaikė ir nelaikys. Užtai atsilygins dailia medžiaga, puikiu kritimu ir draugišku odai drabužėliu.

sam 0990 medium2

Agnės Vadlūgaitės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Rowan Silkystones 83.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00