Wildride

Kai mezgiau šį megztinį parduotuvėje, Daiva užėjusi pasijuokė, kad pagaliau ir aš turėsiu normalų daiktą iš Noro. Taip man keista tada buvo pačiai susivokti, kad jos tiesa (beveik – nes turiu švarkelį trumpom rankovėm ir liemenę). Kai MZ buvo dar tik galvoje, o ne Pylimo gatvėje, tikrai žinojau, kad joje bus mano tokie mylimi Noro siūlai. Su jais pradėjau, sėkmingai draugauju iki šiol, nuolat galvoju derinius, renku spalvas, grožiuosi. Jis tapo jau mano gyvenimo dalim ir visai nebuvo reikalo užpildyti juo ir spintą;). Bet išbandyti ir pačiai rankos panižta. „Flower Bed” sėkmingai man pasitarnavo pirštinių spalvinimui, nes labai jau tinkamo storio, ir dailiai beretei, o „Arale” taip ir liko nepaliesti. Iki šiol;). Viskas man juose patiko nuo pat pirmos pažinties – sudėtis (vilna su šilku), spalvos, tvido efektas, storis…

1-IMG 3843

Modelis šis – ne pirmas mano testuojamas dizainerės Annamária Ötvös darbas. Tik turbūt pirmas taip nutolęs nuo originalo, kuris visas megztas gera-išvirkščia stulpeliu. Modeliui tai, žinoma, į gerą, nes stulpelis labai dailiai akcentuoja neįprastą kaklo iškirpimą, priekio modeliavimą ir rankovių įstatymą. Deja, tęsdamasis žemyn jis akcentuoja ir visa kita, kas puošia toli gražu ne kiekvieną figūrą… O ir šis siūlas man gražesnis lygiai megztas.

1-IMG 3829

Dizainerei sutikus, numezgiau tokį stulpelio ir lygiojo mezgimo hibridą. Palikau stulpelį ties kaklo kraštu, iškirpte, rankovės apkraštavimu ir po plačią juostą, skiriančią priekį nuo nugaros. Taip gražiai priekio įstrižumas nesimato, jį kiek užgožia ir margas siūlas, bet man patiko. Ypač tie ilgi ir nevienodi spalvų perėjimai.

1-IMG 3830

Kaklas man, aišku, taikėsi riestis (originale nugaros kraštelio nėra, nes stulpelis ir taip visur), todėl apačią taip pat baigiau stulpeliu.

1-IMG 3832

Čia demonstruoju neįprastą rankovių įstatymo būdą (jos užeina ir ant pečių).

1-IMG 3861

Viso megztinio vaizde matosi ir tai, kas man patinka Noro megztiniuose labiausiai – skirtingas akių skaičius duoda skirtingo pločio juosteles.

1-IMG 3854

Kol kas mezginis gyvena ten, kur ir visi Noro siūlai, ir laukia šiltų dienų:).

1-IMG 3835

Megztinis megztas iš Arale 105, modelis – „Wildride„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00