Mezgimo pradžiamokslis

Ne taip seniai mezgimo pradžiamokslio kursai keltų nuostabą. Visi mes priverstinai buvome to mokomi mokyklose. Kam mokslai teikė džiaugsmą, kieno tėvams ar močiutėms – papildomus vargus, bet norintys megzti nelikdavo be ištiestos paslaugios rankos. Šiandieninė situacija visai kitokia. Mezgimo mokymas mokykloje – nebe akivaizdus faktas, aplink mezgančių ratas, kad ir sumažėjęs, bet dar randamas, tik toli gražu ne kiekvienas mezgėjas yra talentingas ir kantrus savo amato mokytojas. Daugelis gali taip ir neturėti galimybės sužinoti, kad jiems labai patinka megzti, kad tai puikus ir nebrangus laisvalaikio praleidimas visiems, mėgstantiems ką nors daryti savo rankomis, jau nekalbant apie nesudėtingą būdą papildyti savo garderobą taip madingais megztais daiktais.

Tad nepraleiskite puikios progos kovo-balandžio mėnesį įvaldyti šio amato pradmenis su puikiu mokytoju Tomu Karavaičiu, kuris kviečia norinčius pasinerti į siūlų ir virbalų skimbčiojimo meditacijų pasaulį į keturių pamokų ciklą – MEZGIMO VIRBALAIS PRADŽIAMOKSLIS.

1-vv

Šie kursų metu susipažinsite (tikiuosi – ir išmoksite 😉 ne tik su mezgimo pagrindais, bet ir išmoksite skaityti raštų schemas bei aprašymus. Taigi Jūsų laukia:

1 pamoka (kovo 21 d. 11 – 14 val.) – akių uždėjimas, nuleidimas.

1-1-IMG 2510-001

Gerosios bei išvirkščiosios akys;

1-1-IMG 2549

2 pamoka (kovo 28 d. 11-14 val.) – kiauraraščiai;

1-1-IMG 2546

3 pamoka (balandžio 11 d. 11-14 val.) – pynės;

1-1-IMG 2561

o per ketvirtą pamoką (balandžio 18 d. 11-14 val.) pradėsim „rimtai” megzti ;).

Kiekvienos pamokos kaina – 12 €, visų kursų kaina – 40 €.  Medžiagos (virbalai ir siūlai) į kainą neįeina, jas galėsite įsigyti parduotuvėje. Galite sudalyvauti visame cikle ir jungtis prie patyrusių mezgėjų būrio, galite išsirinkti vieną ar kitą jums patikusią ar reikalingą pamoką, bet tik išklausę visą ciklą gaus… o ką gaus tegul būna paslaptis ;).

Būtina registracija el.paštu: info@mezgimozona.lt, telefonu 867643668 arba užsukus į parduotuvę.{jcomments on}

 

 

 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00