No(ro)+Ro(wan)

Mezgantys iš Noro siūlų kažkaip nejučia pasiskirsto į tuos, kurie nepripažįsta jokių mišrainių ir Noro su niekuo nemaišo. Kiti maišo, ir maišo pačiais įvairiausiais būdais ir tikslais. Kas taupumo sumetimais, kas norėdamas suskaidyti iš ansto nustatytus spalvotus dryžiukus, kas kitokių idėjų ar koncepcijų vedamas. Stovyklos šios (ne griežtos ir toleruojančios perbėgėlius;)) egzistuoja ne tik Noro lauke. Yra žmonių, kurie vienam mezginy nori matyti tik vienos rūšies siūlus, kartais – ir vienos spalvos. Su Noro siūlais tas gal ryškiau pastebima, mat jie labai jau išsiskiria iš bendro konteksto savo charakteriu. Todėl ir kompaniją jiems parinkti – darbelis!

1-IMG 7379

Aš mišraines mėgstu. Nors mezgu ir iš vienalyčių (net kartais ir vienspalvių) siūlų, daugiau laiko praleidžiu toje stovykloje, kur maišoma, buriama, kombinuojama. Ir į kito puodą nosies įkišti nevengiu – kas, su kuo ir prie ko, pasidomėti. 

1-IMG 7376

Straipsnelio pavadinimą „pasiskolinau” iš Dalios – ji šitaip pavadino savo suknelę, kur taip sėkmingai suderino Noro Flower Bed su Rowan fine tweed, kad sunku suprasti, kur baigiasi vienas ir prasideda kitas.

1-IMG 7371

Ritmingus Noro dryžiukas suardo ir pats modelis – prie lygios horizontaliai megztos viršutinės dalies prisijungia vertikalių juostų sijonas. Bet tie prie Noro priderinti mažiukai tvido kamuoliukai taip subtiliai sustabdo mechanišką pasikartojimo ritmą, taip neįkyriai praturtina ir taip turtingą Noro paletę, kad rodos, prie suknelės ne su virbalais ir siūlais, o dažais ir teptuku prisėsta…

1-IMG 7378

Minimalistinę ir apgalvotą apdailą labai gražiai papildo Kristinos karoliai.

1-IMG 7373

Tiems, spalvų išsiilgusiems, tebūna ši suknelė langu į žieminį pasaulį aplinkui – apsidairykit, koks turtingas ir gražus šis neryškus niuansų metas.

1-IMG 7384

Dalios Liepuonienės megzta suknelė iš Noro Flower Bed 100, Rowan Fine tweed 361, 378.{jcomments on}

P.S. Iš panašaus derinio gimė ir dar vienas megztukas, nemačiau, tik girdėjau, kad laaabai gražus. Kuri kurios pasirinkimui įtaką padarė, nebesvarbu dabar – dažus visi perkam vienodus, o rezultatų turime tiek, kiek pirštų atspaudų. Jelena, kukū!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00