Kepurės Kalėdoms

Jaučiat, kaip su paskutiniais krintančiais lapais galvas vis dažniau aplanko mintys apie artėjančias Kalėdas. Mezgėjas šios mintys aplanko daug anksčiau už daugelį paprastų mirtingųjų, nes tiek reikia suspėti – tam kojinės, tam skara su kepure, tam mielas žaisliukas…
Pats laikas ruoštis ir tradicinams kalėdiniams mainamsi MZ. Šių metų tema – KEPURĖS!

1-IMG 0050

Pirmiausia susiderinam datas. Trauksim sau porą – spalio 30 dieną, ketvirtadieninio klubo susitikimo metu, sakysim, kokią 18 val. (čia tiems, kas neateina megzti, bet norėtų sudalyvauti). Keisimės dovanomis – numegztomis kepurėmis – pirmąjį gruodžio ketvirtadienį, gruodžio 4 dieną. Visi, susiruošę dalyvauti, apsibraukiam šias dvi dienas savo kalendoriuje raudonai.

Taisyklės – tokios pat, kaip kasmet. Visi dalyvaujantys surašo ant A4 formato lapo šią informaciją:

1. Vardas, pavardė, telefonas ir el.paštas, kad iškilus kokiems nesklandumams, būtų galima susisiekti.
2. Galvos apimtis ir dar kažkokie ypatingi požymiai, jei turite (jei kam kiltų į galvą koks dar reikalingas išmatavimas, parašykite, prašau, komentaruose, turim dar visą savaitę.
3. Mėgstamos ir nemėgstamos spalvos.
4. Kokio stiliaus kepures mėgstate nešioti, kas patinka ir nepatinka. Kuo daugiau parašysite, tuo daugiau šansų mainų partneris turės jums įtikti.

Apie siūlus. Galite atskirai parašyti, kokius siūlus toleruojate ant galvos. Pagal nutylėjimą laikysime, kad visų galvos yra jautrios (nes taip ir yra:)) ir jei žmogus neparašė, kad toleruoja estišką vilną, apsiribokime pačia minkščiausia, merino.

Išsitraukę ketvirtadienį mainų partnerį, turim daugiau nei mėnesį laiko kepurės mezgimui. Tada ją išskalbiam, dailiai supakuojam ir gruodžio 4 dieną renkamės MZ ir 17.30 val.  pradedam eglutę, t.y., keičiamės dovanomis, vaišinamės prieš ilgą adventą ir sušildytom galvom bei širdim grįžtam namo ir imamės pilno Kalėdų senelio etato:)

1-gghs

Pirmoji kepurė megzta Editos GendvilienėsDrops Alpaca 501 ir baltos estiškos vilnos Aade Long 8/2. Modelis – „Snawheid„. Antroji kepurė megzta Renatos Blackutės, ji užbaigia 2012 metų MZ eglutę, kurios metu Renata gavo dovanų kaklą ir prie jo pridėtus siūlus, kad nusimegztų prie jų kepurę. Nusimezgė:).{jcomments on}

 

 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00