Jules

Dar vienas megztinukas tokiems va neaiškiems orams. Ar greičiau orai tokiems neaiškiems mezginiams, trumpom rankovėm ir gana storokų siūlų. Jie paprastai būna labai gražūs, bet karštą dieną per karšta, o šaltu oru – vėsoka… (čia šalčmirio nuomonė;)). Vienu žodžiu, keičiantis sezonams tos paralelės susieina viename taške ir ateina jų žvaigždžių valanda.

1-IMG 0050

Modelis seniai nužiūrėtas (tik pasirodžius naujam Brooklyn Tweed žurnalui), nuo praeitų metų gulėjo jam atidėti siūlai. Seniai norėjau išbandyti Rowan Purelife Revive, bet vis rankos kitkuo užimtos buvo. Šią vasarą nusprendžiau rimtai pažiūrėti į vasarinius mezginius, ypač seniai planuotus (šis atitiko abu punktus).

1-IMG 0055

Po 10 eilučių fiasko su Irokata Tee, nusprendžiau, kad dizaineriais reikia pasitikėti, ir mezgiau lygiai taip, kaip instrukcijose buvo parašyta. Neregėtas žygdarbis mano gyvenime, esu taip įpratusi megztinius taikyti prie savo figūros, o aprašymus – prie savo mėgstamų mezgimo būdų.

1-IMG 0081lk

Šį kartą taip uoliai sekiau kito nurodymus, kad net apačios stulpelį primezginėjau po visko (taip buvo parašyta!), kas jau visai netelpa į mano racionalaus mezgimo sampratą. Vienintelis nusižengimas – nenuleidau pečių ir nesiuvau iš išvirkščiosios pusės, o sumezgiau abi dalis 3 virbalais – siūlė gavosi tokia pat matoma, bet daug paprastesniu (mano supratimu) būdu.

1-IMG 0322

Net nesijaudinau dėl dydžio. Nusprendžiau, kad jei netiks  kuriai nors mano kūno daliai, bus labai kultūringas pavyzdėlis.

1-IMG 0131

Iki šiol negaliu atsistebėti, kad tik, net ir nieko nekeičiant. Pavyzdėlis vis tiek bus, vos atšals orai:).

1-IMG 0258

O Židronė nusimezgė tą patį modelį iš Re-Use medvilnės.

1-2r medium2

Jei nebūčiau griežtai užsibrėžus visus atidėtus planus įvykdyti, sunkiai būčiau radus šiam modeliui tinkamesnį siūlą.

1-1r medium2hhh

Pirmasis megztukas megztas iš Rowan Purelife Revive 461, antrasis  megztukas megztas Židronės Stankevičienės Re-Use 05. Modelis – Jules.{jcomments on}

 

 

 

 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00