Skara

1-IMG 5736

Štai ta čia toks mano lauktas mezginys iš Rowan Pure Linen. Labai myliu linines skaras ir šalius, sunku rasti geresnį vasarinį aksesuarą. Ir mūsų lietuviškas linas puikiausiai tam tinka: plonas siūlas, daug spalvų, taip ir besiprašančių kurti kuo įvairiausius derinius. Bet kai Aušra pačiupinėjus Rowan lino kamuoliuką pasakė megsianti skarą, man iš karto galvoje iškilo vaizdas – storoka, visu savo šilkiniu blizgesiu krentanti nuo pečių… Lygiai toks, kokį dabar matote nuotraukose. Nesuprantu vieno, kaip man iki šiol pačiai į galvą neatėjo!

1-IMG 5738

Tokia skara tiks ir vasarą, ir jau pravėsus orams suteiks pakankamai šilumos.

1-IMG 5730

Aušra pasirinko visai nesudėtingą raštą, neužgožiantį pačio siūlo. Ir taip dailiai suderino galo spalvas, užbaigdama ta, kuria pradėjo. 

1-IMG 5731

(Išvirkščioji pusė nuotraukoje ne todėl, kad nieko nesuprantame mezgime, o kad visi pamatytų, jog yra tokia pat graži kaip ir geroji. Čia jei kam kiltų klausimai;))

1-IMG 5735

Kai Aušra parodė vyrui siūlus (be etiketės) ir paklausė sudėties, vyras nedvejodamas atsakė, jog tikrai juose yra šilko. Nes tai yra toks linas.

1-IMG 5742

Aušros Grigelionienės megzta skara iš Rowan Pure Linen 390, 392. Raštas sukomponuotas iš skarų kursuose megztos skaros motyvų.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00