Ketvirtadienio premjeros

Ketvirtadienis yra labai gera diena. Nei vieną kitą nebūna tokios koncentracijos idėjų, įkvėpimo ir, žinoma, premjerų. Šiandien – trys praeito ketvirtadienio naujienos, kai mes dar gyvenome normalią lietuvišką vasarą ir ant plonos suknelės ar palaidinės būtinai reikėjo kokio užmetamo megztuko.

1-IMG 5289

Daivai naujiena buvo ir Pop Corn siūlai, kuriems ji pasirinko klasikų klasiką – E.Zimmermann „February Lady Sweater”, tai yra, klasikų klasikos – „Baby Sweater on Two Needles (February)” – moterišką versiją, nemažiau populiarią už vaikišką (vien Ravelry įkelta 13182 projektai).

1-IMG 5301

Daiva atsisakė sagų ir megztukas dar labiau „sušvarkėjo”. Galima susisegti priekyje sage, o galima nešioti ir tik užsimetus – elegantiškas ir švarus ripsas puikiai įrėmins veidą ir bet kokį kaklo papuošalą.

1-IMG 5302

Legendinis Joanos megztukas, kuriam ji vis pirko ir pirko siūlus.

1-IMG 5307

Kiauraraštis – Joanos firminis, mezgamas ir geroje, ir išvirkščioje pusėse. Priderinti gabalai ripsinių juostelių, kuriose vienspalvis žalsvas siūlas suderintas su margu, atsirado, kai jau tas nuostabus kiauraraštis ėmė varginti. Tokia Joanos versija. Slapta manau, kad meluoja, jau taip gerai tie gabaliukai pritiko. Ir kaip gražiai susidėliojo margas siūlas. Netyčia – čia jau jokio melo, jaučiu.

1-IMG 5310

Ir tobula apdaila su be galo gražiomis ir apgalvotomis detalėmis,

1-IMG 5314

kas viską ir nulemia, tiesa?

1-IMG 5315

Ir dar vienas vaisinių ledų spalvos megztukas užmestukas. Gražus pats savaime,

1-IMG 5338

bet jau komplekte!…

1-IMG 5342

Nepaprastai preciziškai atliktas, be galo jaukus, minkštas ir toks labai norimas,

1-IMG 5347

kad panašu, sulauks pasekėjų;). Tegyvuoja ketvirtadieniai!

1-IMG 5349

Raudonas švarkelis megztas Daivos KirvelienėsPop Corn 1, modelis – „February Lady Sweater„. Žalsvas megztukas megztas Joanos Bartkevičienės iš Regia 4-ply 2019 ir Regia Color Galaxy 1555. Trečiasis megztukas megztas Rimos DaugėlienėsEgypto Cotton Color 00081, modelis iš 2013 metų balandžio mėnesio „Rankdarbių kraitelės”.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00