Pasaulinė mezgimo viešumoje diena

WWkipday

Jau birželis ir artėja tradicinė pasaulinė mezgimo viešumoje diena. Apie mezgimo draugus ir kolegas nebesikartosiu, jie vieni ypatingiausių žmonių mūsų gyvenime. O ši šventė – puiki proga susitikti su bendraminčiais, susipažinti iki šiol nesusidūrusiems siūlų, virbalų bei vąšelių draugams:). Švenčiama pasirinktinai birželio 14-22 dienomis. Mes išsirinkome birželio 14 dieną ir vieną populiariausių vilniečių viešų vietų – Bernardinų sodą.

1-IMG 4495

15-19 val. (pabaiga priklausys nuo mūsų norų:)) kviečiame visus mezgėjus bei nėrėjus į Bernardinų sodą kartu pamegzti, paplepėti, susipažinti.

Ta proga birželio 14 dieną, šeštadienį, „Mezgimo zonoje” 12-14 val. vyks nedideli kursai, kurių metu megsim paukštelius. Mezginys labai paprastas, puikiai tinkantis net visai pradedantiesiems. Siūlus ir kamšalą neturintiems atrasime vietoje, su savimi reikėtų turėti virbalus ir didelę adatą susiuvimui. Numegztus paukštukus galėsite pasikabinti, kur norėsite; mes labai siūlom apgyvendinti juos mylimiausiuose Vilniaus medžiuose, stulpuose ar kitose visiems matomose vietose. Paukščių nei vienam miestui nebus per daug, o mezgti paukštukai mezgimo viešumoje dienos proga tečiulba savo pagiriamąją giesmę kūrybingumui viešose vietose:).

1-IMG 4602

Negalintys sudalyvauti kartu su mumis labai kviečiami įsijungti į bet kuriame Lietuvos mieste organizuojamą renginį, o jei tuo metu būsite išvykę, paieškokite mezgimo viešumoje dienos renginių toje vietoje šiame puslapyje. Kaip kasmet, atnešę savo mezgančio viešoje vietoje nuotrauką, gausite 10% nuolaidą pirkiniui. 

WWkipday

Keliamės nuo patogių sofučių ant suoliukų mieste;){jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00