Inspira megztukas

„Inspira Cowl” – labai jau įkvepiantis reikalas, tik kiek kaklo šildytuvų (kad ir labai gražių) reikia? Tai visas gražumas ir žaidimas spalvotais pagaliukais keliauja į platesnius vandenis. Vieną megztinį jau matėm, šiandien – visai kitoks. Abu vienija tik tas įstabus rezultatas, kai mezgama kūrybiškai ir laisvai, su skoniu bei išmanymu.

Inspira megztukas

Neringa net turėjo iliuzijų perimti kaklo idėją sumegzti visus gražius likučius, „kurių vėl prisipirkau pabaigimui ir vėl jų nesumažėjo:). Guli jie mano skrynutėj , o ji kaip stebuklinga – pilna ir pilna vis dar…Nesuprantu, gal kojines reiks pradėt mokytis megzt?”

Inspira megztukas

„Čia prie Observatorijos ežero” braidėm” ( ir jos ir mano tėvukai netoliese gyvena) . Radau mašinoj saldainių dėžę, draugė sako: „Kam čia dabar vežiojiesi? ” „Ai ,- sakau, – kai valgyt užsimanau – atsidarau:)”. Tai ir atsidarėm…”

Inspira megztukas

Visiems linkiu tokių gražių pavasariškų šokoladu pagardintų ir spalvotais brūkšniukais paspalvintų dienų…:)

Inspira megztukas

Neringos Miržinskienės megztas megztinis ir nuotraukos. Siūlai – Aade long 8/2 nedažyta tamsiai pilka, Noro Flower Bed 1377, Alpaca 2918, Crazy Zauberball 2095 (indiška rožė), Aade Long 8/1 artisctic (lavender), Drops Delight 09, Baby Merino 07 ir kiti „likučių” skrynelės lobiai. {jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00