Enchanted Mesa

Po visą „Ravelry” šviesos greičiu sklinda bacila, vardu „Enchanted Mesa„. Toji mezgėjų visata kaip bet kuris gyvas organizmas išgyvena įvairiausias epidemijas, krizes ir juodas skyles, ne viską ir įžiūri tame ribuliuojančių bangelių okeane, bet šio megztinio modelio pasirodymas – viską aplinkui savo spindesiu užgožiantis naujos žvaigždės gimimas.

Enchanted Mesa

Kasdien pasirodo vis nauji, vis kitokie šio modelio variantai (tą įvairovę labai nulemia pats modelis, receptas ir žaidimų aikštelė vietoj tikslių aklų instrukcijų), Lietuvą jis pasiekė gana vėlai (tokiame kontekste), bet užtai pačia gražiausia ir prašmatniausia savo puse.

Enchanted Mesa

Originalas nenurodo jokio konkretaus siūlo – imkite, ką turite, ir žaiskite, bandykite, derinkite, kombinuokite. Puikus būdas prasieiti per savo siūlų atsargas ir jas kiek išnešti į dienos šviesą. Kai kas taip ir daro. Didžioji gi dalis visai kitaip į tą reikalą pažiūrėjo.  Mane labiausiai ši dalis iš linksmina, skaitymas pastabų prie mezginių nuotraukų, kaip mezgėjos tuos „likučius” rinkosi. Parduotuvėse, ne savuose užkaboriuose. Kokios prašmatnos ir brangumo sruogos traukiamos… iš lentynų. Tokia puiki proga nusipirkti tą brangią sruogą, į kurią seniai seilę varvini. Ir dar tą…

Enchanted Mesa

Dalios tunika numegzta iš tokių auksinių siūlų (ir vienos rūšies, jokių ten prasčiokiškų mišrainių!), iš jų ne vienas mezginys jau pasirodė, tik neįtariau, kad pirmasis pristatytas bus tokiame kontekste:). „Kašmyro karaliene” galėtų vadintis bet kuri iš šių nuotraukų. 

Enchanted Mesa

Paties modelio populiarumą nulemia daugelis dalykų, ne visi jie taip plika akimi ir susekami, bet šiame kai kas tiesiog akis bado. Modelis tinka visoms figūroms, labai įdomiai sukonstruotas, atveriantis neribotas galimybes pažaisti spalvomis ir tekstūromis. Reta kuri numezgusi tuo vienu ir apsiriboja. Ar dar liko galiukų?;)

Enchanted Mesa

Dalios Liepuonienės megzta tunika iš „Cashmere Queen” (986, 1303, 2965, 9205), modelis – „Enchanted Mesa” . Nuoširdžiausiai ačiū Jurgai už tokias gražias nuotraukas!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00