Rišam galus

1. Pirmiausia reikia susitvarkyti su užsitęsusia skola nuo praeitų metų kojinių kulnų mezgimo kursų. Pabaigtų darbų nuotraukos buvo laukiamos iki vasario 1 d. ir tik dabar mano surinktos į vieną vietą.

Baigtos kojinės Algirduko kojinės
Baigtos kojinės Baigtos kojinės

Labai atsiprašau už tokį delsimą, etatinis burtų traukėjas (susišukavęs ta proga, nors nuotraukoje nesimato, kita kartą labiau rūpinsiuosi nagais;)) ištraukė nugalėtoją – Liną Bikelienę, kurios prizas – didžiulė graži knyga apie kojinių mezgimą – laukia MZ! Labai ačiū visoms dalyvavusioms, fotografavusioms ir siuntusioms: didžiausias prizas – patogios ir gražios šiltos kojinės – yra ant Jūsų ar artimųjų kojų :). 

Laimėtoja!

2. Puiki proga norintiems išmokti naujų dalykų ir pavasariui įsitaisyti štai tokią modernią ir gražią skarą! Skaros modelį galima nusipirkti, o galima gauti dovanų su sąlyga, kad neatidėliosit mezgimo ir atsiųsit gražias pabaigtos skaros nuotraukas. Tiktų bet kokie kojininiai, estiška 8/2 vilna, medvilnė (ir deriniai su pienu ar vilna)…

Testavimas

Susidomėję parašykite info@mezgimozona.lt žinutę su savo el. paštu, perduosiu juos dizainerei, kuri netrukus atvyksta į Vilnių i visi norintys turės galimybę su ja susitikti. O nuo savęs pridursiu, kad nebijotumėte terminų, jie taip padeda pasiekti tikslą…:)

Testavimas

3. O mes vėl atidarom kursų sezoną – tvarkaraštis čia, daugiau apie kursus rasite paspaudę kiekvieno pavadinimo ar paveiksliuko aktyvias nuorodas.

Kursai

Kojinės megztos Tanios GurovosRegia Design line by Kaffe Fasset, mėlynos kojinės megztos Dalios Jakaitės, dryžuotos apatinėje nuotraukoje – Linos Bikelienės. Nuotraukos autorių. {jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00