2013 metų eglutė MZ

Pagaliau taip laukti vaizdai iš kasmetinės MZ eglutės!

Eglutė MZ

Prasidėti ji turėjo ketvirtadienio vakarą, bet kaip visada, negalintys būti vakare, pasirodo anksčiau, kad paliktų savo dovanėles. Tuo tikslu apie pietus užsuko Agnė, kad paliktų lauknešėlį Rūtai. Taip sutapo, kad Rasa, kuri kaip tik Agnę buvo ištraukusi, tuo metu jau buvo vietoje ir ruošė karštą vyną, tai nelaukdama vakaro padovanojo Agnei savo dovanėlę.

2013 eglutė MZ

Buvau liudininkė Rasos ieškojimų, svarstymų, spėliojimų, nes pageidavimų jokių išsakyta nebuvo. Aš aktyviai siūliau spalvas, įrodinėdama, kad Agnė spalvas myli ir jų nebijo. Rasa vis apžiūrėdavo Agnę apsilankiusią parduotuvėje ir raportuodavo man – pilka! „Gal įvaizdį pakeitė?…” Ši gaivi „hiacintais” pavadinta pora – kompromisas tarp spalvų ir pilkos. Mano galva, labai gražus kompromisas. O prie rankinuko kad komplektėlis išėjo, tai, manau, visi sutiksit:).

2013 eglutė MZ

Vakaras prasidėjo visai ne mezgimo nuotaikom – pažiūrėkit į stalą. O į aplink stalą mezgančias tai nežiūrėkit, nuotrauka daryta jau po šešių, kai po visų darbų atbėgo Rūta su fotoaparatu.  Pradžioje kompanija nukrovė šventinėm vaišėm stalą ir kai vieno leidinio fotografas užsuko pafotografuoti mezgimo klubo, teko paprašyti, kad nors kelios išsitrauktų virbalus ;). Rūtos belaukiant ir pasivaišinus jų pasirodė ir daugiau… 

Eglutė MZ

Rūta jau kelintus metus į mūsų eglutę pasirodo su savo kolegėmis latvėmis, koks sutapimas – kasmet su kitomis!, tai panašu,  visas Rygos ofisas bus pažįstamas su MZ;).

 Eglutė MZ

Pirmoji mainus pradėjo Dangirutė, nes labai skubėjo išbėgti.

Eglutė MZ

Ji išsitraukė Dalią ir numezgė jai labai šiltas, jaukias ir kalėdines kojines.

Eglutė MZ

Baltas su raudonais pirštais ir kulnais. Prie kojinių dar buvo kvapnus muiliukas, taip pat jos darbo, spėju:).

Eglutė MZ

Paprastai dalijamės ratu, kas nors pradeda, paskui apdvanotasis ieško savo poros ir t.t. Kadangi Dangirutė labai skubėjo išbėgti, tai į mainų ratą įsiterpė Gitana, įteikusi savo porą Dangirutei. Gaila, kad dėl skubos ji nespėjo papasakoti visos kojinių istorijos, tai aš padarysiu tą čia. Dangirutė norėjo šiltų kojinių jogos užsiėmimams. Modelį, kurį jai numezgė Gitana, dizainerė Rose Hiver kaip tik sukūrė savo jogos mokytojai, ką tik sugrįžusiai iš Indijos ir pavadino jį „Vanduo drambliams” pagal to paties pavadinimo knygą.

Eglutė MZ

Grįžtam prie nutraukto rato – Dalios eilė.

Eglutė MZ

Ji negalėjo savo kojinių įteikti asmeniškai, nes Dominyka dar Berlyne, tai aš demonstruoju, kokios nuostabios žieminės gėlės papuoš jos kojas sugrįžus:).

Eglutė MZ

O Dominyka atsiuntė iš Berlyno  nuotrauką blauzdinių, kurias ji įteiks sugrįžusi šventėms namo Violetai.

2013 eglutė MZ

Violetos taip pat nebuvo ir ji paliko savo dovanėlę Karolinai: 

2013 eglutė MZ

Vienas mylimiausių mano raštų (trys akys išvirkščios, viena gera persukta) ir paties mylimiausio dizainerio Kaffe Fassett sukurti siūlai:

2013 eglutė MZ

Karolina išsitraukė Jurgitą

2013 eglutė MZ

ir įteikė jai tokį dailų suktinuką:)

2013 eglutė MZ

Jį išvyniojusi Jurgita rado labai mandras (megztas išilgai) kojines. Ir taip gražiai spalvos susidėlioja pakeitus kryptį! Vis svajoju apie tokias, bet bijau, kad nesugebėsiu dydžio apskaičiuoti…

2013 eglutė MZ

O Jurgita išsitraukė… kaip ji pati sakė,”visą „Mezgimo zoną””. Juokėsi, kad užpraeitais metais išsitraukė Korneliją, praeitais – mane, o šiais – Rasą.

2013 eglutė MZ

Rasa norėjo blauzdinių ir štai jas demonstruoja. Subtilios, minimaliom, bet labai apgalvotom detalėm, nepaprastai dailiai ir kruopščiai numegztos – firminis Jurgitos stilius papuoš visą MZ:).

2013 eglutė MZ

Dailiai Jurgitos apmegzta MZ darau pertrauką, mes pertraukėlės šventėje nedarėme, bet šventė gali sutalpinti daug daug gražių akimirkų, o įrašas – ribotą kiekį nuotraukų, tad iki rytojaus!{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00