Šiltinam kaklus

Ar tai būtų toks gražus ir šiltas ruduo kaip dabar, ar pirmos šiltos pavasario dienos, eiti plikais kaklais – „chrevato posledsvijami”. Juolab mada visom keturiom tam priešinasi, siūlydama pačius įvairiausius kaklus bei šalius. Su mada kovoti – aršiau nei su vėjo malūnais, o karštus žmones gelbės įvairūs vilnos pakaitalai. (Jie gelbės ir vilnai jautrius žmones.) „Toast Wrap” – mano nužiūrėtas dar tik modeliui pasirodžius (tą patį raštą galite rasti ir lietuvių liaudies mezginiuose, nes liaudis visur mąsto (ir mato) taip pat, tik dizainerė pritaikiusi jį kaklui gerokai atšviežino), automatiškai aš jau taikiau jam vilną ir taip maloniai nustebino Žydrės variantas iš „Cotton Fifty”:

Toasty Wrap

Neerzins nė paties jautriausio kaklo, nelabai mūsų mėgstamas akrilas čia vaidina teigiamą vaidmenį suminkštindamas ir palengvindamas medvilnę, o beplaukis siūlas puikiai atskleidžia rašto grožį.

Toast Wrap

Dar vienas šildantis kaklą mezginys iš lengvosios artilerijos būrio (sunkiąją – Escimo su Nepalu – paliekam žiemai, kuri numatoma labai šalta), populiarusis plonytės vilnos ir lino derinys. Šildytuvas šis nepaprastas ir šildo prireikus ne tik kaklą.

Universalus šildytuvas

Gudriai įsiūtos 3 sagutės nugaroje akimirksniu paverčia jį bolero,

Universalus šildytuvas

kurį atėjus iš lauko ir nusiėmus nuo kaklo gali mikliai užsimesti ant pečių šaltoje patalpoje. Šilta ir labai puošnu tuo pat metu:).

Universalus šildytuvas

Žydrės megztas ir fotografuotas kaklas iš Cotton Fifty 22518 ir 23956, modelis – „Toats Wrap„. Universalų šalį – liemenę mezgė Violeta Jankauskienė, fotografavo Rasa Juškienė, siūlai – 4 gijų linas su Aade Long 8/1 artistic (red), sagos – Union Knopf.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00