Megztukas iš pasakos

Jokia mezgėja neprapuls, patekusi į pasaką. „Ateik nei nuoga, nei apsirengus” – prašom! Storas virbalas ir prailgintos akys – vienas juokas.

Tinklinis megztukas

Kažkas pasakiško ir tame vasariniame Rowan tvide. Ne tik pasakiška spalva ;), bet ir tai, kad siūlas iš perdirbtų žaliavų (šilko, medvilnės ir viskozės), paklūstantis pačiam esminiam gyvenimo procesui – nuolatiniam virsmui. Tokiame mezginy ta spalva dar labiau nenusakoma, nes persišviečiantis apatinis drabužėlis prideda savo. Tik keiti apatinį sluoksnį – ir kaskart vis kitaip atrodai. Tačiau šis megztukas pasižymi ne tik gyvenimiškom  transformacijom. Spėkit, kiek kamuoliukų siūlų sunaudota? Niekada nepatikėčiau – tik 3! Stebuklas, ne kitaip:). 

Tinklinis megztukas

Visi tie tinkliniai sluoksniniai aspektai nėra tik dekoratyvūs, jie puikiai šildo, kartu neperkaitindamas. Toks drabužis yra nepamainomas dienomis, kai oras, užsimiršęs, kad ne pasakoje, „nei šiltas, nei šaltas”.

Tinklinis megztukas

Megztas nuo vidurio į šonus, apie tokią konstrukciją praeitą vasarą pasakojo iš Talino atvykusi Anna Verschik. Šis megztukas – ne vienintelis tų kursų įkvėptas mezginys. Bus dar 🙂

Tinklinis megztukas

Rūtos Juzėnienės megztas megztinis ir nuotraukos, siūlas – Rowan Revive 464.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00