Stray Cat

Stray Cat

Dar viena Kristinos Vilimaitės skara, kurią šį kartą testavom visa pažįstama lietuviška kompanija (testavo ne tik lietuviška kompanija, bet papasakosiu apie ją).

Stray Cat

Kristina savo skaroje suderino moherį su šilku su plonyčiu Malabrigo „Lace”:

Stray Cat

Vaida numezgė savo mylimos mėlynos spalvos skarą, suderinusi dovanotą margą mėlyną vilnonį siūlą su Drops Alpaca 4010:

Stray Cat

Stray Cat

Jurgos skara taip pat mėlyna (Vaida tik pozuoja, skara Jurgos, nes ji fotografuoja:)):

Stray Cat

Savo katino (žr. skaros pavadinimą) akių mėlynumo skaroje Jurga suderino pereinamą estišką vilną (aqua) 8/2, tamsiai mėlyną latvišką su savo dažytu estišku siūlu:

Stray Cat

Daiva mezgė skarą iš savo mylimos gamintojos „Elvincraft” kašmyro, suderinusi jį su kito gamintojo ( „Merinangora”) kašmyru – prie tokio katino norisi tik glaustis ir glaustis:)

Stray Cat

Stray Cat

Aš savo skarai išsirinkau estišką 8/1 vilną pereinamų spalvų rudai-pilką (lamb) suderinusi su vienspalviu oranžiniu siūlu, toks apelsinas šokolade…:)

Stray Cat

Pabaigoje noriu vėl sugrįžti prie modelio aprašymo. Galiu megzti pagal aprašymą, bet labai nemėgstu, vengiu jo, kur galima rasti schemas, bet kad būtų galima schematiškai pavaizduoti ne tik skaros kiauraraštį galą (to ir tikėjausi), bet ir visą lygų pagrindą, šis genialus Kristinos atradimas mane tikrai pribloškė. Juolab kad sugebėjau jį bemegzdama suklysti ir teko gerą gabalą permezginėti iš naujo. Grįžau šeštadienį po darbo namo tokioje pusiau komos būklėje, vakare laukė „Scanorama”, tai tame tarpe nusprendžiau pamezgėti ir sugebėjau skaitydama ktbl (persukta akis) suprasti kaip kfb (išmegzti dvi akis iš vienos be skylės). Rezultatas netruko pasirodyti visu savo dvigubu akių skaičiumi (gerai, kad buvo lentelė pasitikrinimui, tai labai toli nenuvažiavau). Žiūrėdama į schemą, šių dviejų ženklų niekada nesupainiočiau.

Tik numezgimu šios skaros istorija nesibaigia, ryt laukia linksmiausia dalis:)

Stray Cat

Kristinos Vilimaitės sukurta skara „Stray Cat”, pirmose Antal Szentendrei nuotraukose jos pačios megzta iš Rowan Kid Silk ir Malabrigo „Lace”, dvi mėlynas skaras mezgė Vaida Balaševičiūtė ir Jurga P.R., abi jas fotografavo Jurga, bordo skara megzta ir fotografuota Daivos Gridziuškaitės.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00