Megztos suknelės

Matot, kokia laiminga ir patenkinta Daiva su nauja megzta suknele!

Daiva su nauja suknele

O tik prieš porą-trejetą savaičių situacija buvo visai kitokia… Daiva sėdėjo prie stalo ir nusiminusi laukė susirenkant klubo: „Aš taip noriu megztos suknelės, kad man kas numegztų, aš atgal riešinių – kiek tik pasakys porų!!!” Riešinės – tas kabliukas, ant kurio aš paprastai kimbu, bet suknelė… pačiai užpakalis šąla, o nėr kada prisėsti prie tokio rimto mezginio. Daiva bandė užsiminti vienam, kitam, visos tik pečiais traukė ir norinčių neatsirado. Virginija tą situaciją jai tiesiai šviesiai nušvietė: „Tu nusiramink, niekas tau suknelės nenumegs, čia gi toks didelis daiktas!” Nepamenu, tai buvo tas pats ketvirtadienis ar jau kitas, kai klube pasirodė Jolanta su nauja megzta suknele. Ne ta, kur nuotraukoje, kita. Su ta, kur nuotraukoje, ką tik numegzta, ji pasirodė dar lygiai po savaitės.

Dvi megztos suknelės

Kur ir kada jų slaptas „šu-šu-šu” įvyko, nemačiau ir negirdėjau, tik savaitgalį Jolanta atvažiavo prisipirkti siūlų Daivos suknelei. Ir ketvirtadienį vietoj nusiminusios Daivos – nauja, apmegzta ir labai labai laiminga:).

Dvi megztos suknelės

Tokia laiminga, kad nepabijojo tikrai rimtų šalčių fotosesijai (pasimėtimui sniegu be viršutinių drabužių) lauke:).

Dvi megztos suknelės

Dvi megztos suknelės

Dvi megztos suknelės

Naujausia Jolantos suknelė su elniukais priekyje:

Elniukai

ir ta pati kaimenė prabėga jau nebe taip ryškiai matoma pėdkelnėse…;)

Elniukai

Daiva suknelę išsirinko lygią, be jokių raštų, kad galėtų prie jos derinti visą savo gausią (ir nuolat gausėjančią) aksesuarų kolekciją.

Dvi megztos suknelės

Pabaigai pora pastebėjimų. Jolanta nenešioja riešinių, bet turi mezgimo mašiną. Ir su ja taip puikiai tvarkosi, kad turbūt vienintelė iš mūsų pajėgia iš tikrųjų sumegzti viską, ką nusiperka. Nors aš asmeniškai nieko neturiu prieš siūlų kolekcionavimą;)). Daiva būtų apsiėjusi ir be to vieno vilčių nesuteikusio ketvirtadienio, jei būtų tiesiai tuo keliu ėjus. Rado ji tą kelią, turiu pripažinti, labai greitai. Ir tokį tiesų… kad prieš gerą pusmentį nusipirkti siūlai sarafanui („mokysiuosi”) jau pas Jolantą, o Daivos veidą puošia plačiausia šypsena.

Dvi megztos suknelės

Ir rankos laisvos naujiems džiuginantiems projektams.

Dvi megztos suknelės

Jolantos Kasteckienės megztos suknelės, violetinė iš Fabel 104, pačios suknelės intarpas iš Zauberball 1993ombre( šokoladinis kremas).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00