Dar apie tą patį

Gypsy

Šitas megztukas (suknelė? tunika?) iš tiesų gimė anksčiau už Virginijos „Boxy” (matot peizažą aplinkui? Ir tai Suomijoje!), bet tas pats modelis „Boxy” jau tapo kone panašiu apsėdimu hitu kaip „Still Light” tunika (kaip tik vakar apie tai laiškais kalbėjomės su Žydre: „žiūriu, čia su tuo boxy visiems bus taip kaip su kokiu baktusu ar still light, kaip virusas koks :). Aš jau seniai į tą boxy kaip koks katinas į lašinius žiūrinėjau ir visaip bandžiau sumąstyti kaip sau prisitaikyti. O po Virgos darbo ir nebeatsilaikiau – pradėjau megzti :)” . „Still Light” aš jau turiu, Žydrė taip pat. Tris skirtingus variantus. „Baktusų” neskaičiuosim.) Ir pavadinimas „Boxy” jau kone bendriniu tapo. Galima kalbėti nebūtinai apie tą konkretų modelį, o apie patį siluetą tiesiog.

Gypsy

Šis modelis – beveik tokio paties silueto – vadinasi „Gypsy” ir sukurtas „KidSilk Haze Trio” – trigubam plonyčio moherio su šilku siūlui. Siūlas, turiu pasakyti, gražus be galo, tas spalvų melanžas!… Bet ir storis bei šiluma kokia turi būti! Todėl šiai tunikai, tegu ir dukrai Suomijoje nešioti skirtai, mama parinko tokį kitokį derinį – moherį su linu. Išlieka pūkas, bet linas, suteikdamas papildomo storumo, svorio ir kritimo, neduoda tokios šilumos. Dar gerumėlis – nuimamas kaklas. Ir gudrios rankovės-pirštinės, kad būtų jauku ir šilta.

Gypsy

Kol kas – dvi apmegztos dukros. Maniškė eilėje stovi. Ir aš. Tik jai numegztą pažiūrėti. Ir pasimatuoti. Laukiam daugiau. Artėja pavasaris ir vasara – idealus laikas tokiems mezginiams, kurie kartais nenori lįsti į siauras palto ar striukės rankoves. Tuoj striukes nusimesim ir galėsim plevėsuoti su vėju. O kaip grynas linas?

Gypsy

Dalios Liepuonienės megzta tunika dukrai ir nuotraukos. Modelis – „Gypsy„, siūlai – moheris su linu.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00