Eglutė MZ. III dalis

Laimai, išsikrausčiusiai iš Vilniaus, pavyko atvykti į mūsų šventinį vakarėlį. Tik dovaną – va štai tokį linksmą ir smagų kaklą su bumbuliukais – ji siųs į Kauną Vilmai.

Eglutė MZ

O pati pasipuošė dvigubu kaklu, apie kurį svajojo:) Kaklą jai numezgė Dalia, pati žemiškų spalvų mėgėja, tai labai subtiliai ir spalvas pataikė.

Eglutė MZ

O pačiai teko pats gryniausias saulės pliūpsnis ant kaklo nuo Laimos draugės Julijos. Ne vienai Rasai – nežalia nuotaika, daug dabar išsiilgusių saulės, spalvų…

Eglutė MZ

O čia mūsų visa (beveik :)) kompanija, apsidalijusi dovanomis, pasipuošusi naujais aksesuarais ir… pasiruošusi pratęsimui ;).

Eglutė MZ

O vakaro pratęsimas buvo Daivos parodos atidaryme, kur visi (keliais etapais) sugūžėjome. Pasveikinti ir pasidžiaugti.

Eglutė MZ

Ir pasigrožėti.

Eglutė MZ

Ir apžiūrėti.

Eglutė MZ

Daivai Gražvydė įteikė jai skirtą baktusą

Eglutė MZ

ir savo kulinarinį šedevrą – šokoladinį tortą su slyvomis – NIAAAM!….

Eglutė MZ

Eglutė MZ

Eglutė MZ

Mes su Rasa dar sugrįžom į parduotuvę visų daiktų pasiimti, o parduotuvė taip kvepia!… Visai ne siūlais, ne, Rasos virtu karštu vynu. Ir Kalėdom, ir šventėm, visai ne darbu… Toj šventiškoj dvasioj skraidau iki šiol (Daivos SwaP’o  ir apsilankymo šeštadienį „Kokono” mugėje tik sustiprinta), todėl teatleis man MZ klientai, kad nėra nei paskutinės minutės projektų (ir minučių tų jau mažoka), nei dovanų idėjų. Ateikit, toje šilumos, gerumo ir dosnumo dvasioje kartu sugalvosim. Kad tik ta šiluma ir meilė – kaip svarbiausias ingredientas – būtų:).

Didžiulis ačiū visoms!!! Rūtai dvigubai – už labai gražias nuotraukas ir darbui paaukotą ne vieną vakarą. Gražių Jums ateinančių švenčių!

P.S. Visi (tie, kuriuos pavyko sugauti ir užfiksuoti) projektai, kas, kam, iš ko, kur žiūrėjo, bus atskirame įraše. Gali būti, ne viename ;){jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00