Iliuzinis megztinis

Naujas Rūtos megztinis – pirma iliuzinio mezgimo kregždė. Manau, kad tikrai yra ir daugiau mezginių ta tema, bet be vienos kojinės su širdelėm (laukiu poros:)) kol kas kitų nemačiau.

Iliuzinis megztinis

Šis megztinis susegamas užtrauktuku, su gobtuvu, patogiom kišenėm ir labai mielos sudėties (vilna su šilku) – pats tas keistiems mūsų laiko orams, kai tai šilta, tai vėsu, tai išvis negali suprasti, kas ir kaip. Na, globalinis klimato keistėjimas ne visai mūsų rankose (t.y., mūsų, bet labai globalia prasme), mes galim gražiai prisitaikyti.

Iliuzinis megztinis

Iliuzinis mezgimas – vienas sunkiausiai nufotografuojamų dalykų, jį greičiau filmuoti reikia, kaip iš dryžuoto megztinio pasisukus tam tikru kampu ima ir išlenda langučiai.

Iliuzinis megztinis

Lengviausia jį pamatyti žiūrint ne tiesiai į jį, o išilgai paviršiaus. Dėvėtojas, žvelgdamas iš savo varpinės, paprastai pats labai gerai mato, ką mezgė, kiti – nebūtinai:)).

Iliuzinis megztinis

Tik išvirkščioji pusė atskleidžia visas kortas.

Iliuzinis megztinis

Ir ne tik iliuzinio mezgimo, o visų pirma labai gražios apdailos. Jai dėmesio skirta gal tiek pat, kiek viso megztinio mezgimui: atskirai rinktos akys krašteliams, iš plonesnio siūlo primegztos dvilgubos kišenės, paslėptos užtrauktuko vidinės pusės… Ir čia jau be jokių fokusų!

Iliuzinis megztinis

Rūtos Juzėnienės megztas megztinis ir nuotraukos, siūlai – Rowan Silky tweed 756, 760.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00