Stil Light. Antra dalis – vasarinė

Still Light” tunika – daugelio pamėgtas modelis. Sumanyta iš alpakos, bet mylimi modeliai dažnai sėkmingai gali keliauti per sezonus kiek pamodifikuoti ir pakeitę savo sudėtį. Apie sudėtį! Vien „Ravelry” sukelti 910 numegztų šio modelio variantų. Su linu radau 6, iš gryno lino – 3,  dvi iš jų – iš Lietuvos:)

Vasarinis Still Light

Apie lininį variantą pirmą kartą išgirdau iš Vaidos, tik galvojau apie viengubą… Vaida sudėjo du siūlus, sugebėjo gauti reikiamą mezgimo tankumą (reikiamą sekti instrukcijas :)) ir drabužėlį, kuris puikiai krenta ir karštą dieną gali drąsiai vilkėti jį vieną nebijodamas, kad atrodysi kaip pasakoje – „nei nuoga, nei apsirengus”. O ir vėsesnę dieną šalta nebus.

Vasarinis Still Light

Vasarai – sutrumpintos rankovės.

Vasarinis Still Light

O kita (kitos mezgėjos – Žydrės) tunika  turi dar ir dekoratyvinę kiauraraščio apačią:

Vasarinis Still Light

Ir aš, taip inirtingai skatinusi visus megzti iš viengubo lino, imu patyliukais žvalgytis, su kokiu čia modeliu perbėgus į priešingą stovyklą…:)

Still Light

Pirmoji tunika megzta Vaidos Balaševičūtės, fotografavo jos dukra Karolina, antroji – Žydrės, nuotraukas darė – įtariu – taip pat dukra. Models – „Stil Light„, siūlai – 4 gijų linas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00