Populiariausios spalvos

Man visada buvo – ir turbūt liks 🙁 – didžiulė paslaptis, kurios spalvos bus populiarios ir paklausios, kurios ilgai gulės lentynose. Kaip ir suprantu, kad kiekvienam žmogui jos patinka ir tinka vis kitokios, bet turėtų gi būti kai kurios bendrybės!.. Pasižiūri į žmonių minias gatvėje – koks vaizdelis? Juoda, pilka ir dar džinsas. Yra ir mados tendencijos, galų gale. Bet kai iš lentynos dingsta keisčiausios ir neįprasčiausios spalvos, o lieka gulėti juodas (!!!) šilkas su merino vilna, tai rodos, pasaulis apsivertė aukštyn kojom. Pati nuosaikiausia „Noro Kureyon Sock” spalva, kurios aš, naivuolė, užsakiau dvigubą kiekį, liūdi žiūrėdama, kaip kiti, visai netikėti ir labai jau „nelietuviški” variantai iš lentynų šoka ant nekantrumu spirgančių virbalų. Užsakinėdama siūlus, šios dilemos paprastai nesprendžiu ir visada užsakau VISAS gamintojo spalvas, o paskui jau stebiu ir kartais stebiuosi.

Pink-Lila

Estiškos vilnos spalvos man gražios beveik visos be išimčių. Paprastai sutinka su tuo ir mezgėjos, kai kas tik raukosi dėl šios vilnos „vilniško” pojūčio. Bet nepaisant kalbų, va ši spalvinė gama pasirodė besanti visiškas sezono favoritas.

Megztukas

Įdomiausia, kad sruogoje sunku numatyti galutinį rezultatą, bet pasirodo, akylų buvo daug:).

Megztukas

Daiva, kurį laiką jau turėjusi siūlų atsargose šių spalvų sruogą ir be entiuziazmo į ją žiūrėjusi, kai pamatė Joanos megztinį, negalėjo patikėti, kad pati nusipirko „tokius gražius siūlus”!!!

Daivos skara

Skara buvo mezgama jau su dideliu entiuziazmu.

Daivos skara

Didelė, bet užimanti nedaug vietos, labai šilta ir labai lengva ji lydėjo Daivą į kelionę Maltoje:

Skara kelionėje

Iš šių spalvų gimė ir vienas populiariausių modelių „Dianna„:

Diana

Diana

Olga numezgė iš šių siūlų ne tik didžiulę lapų skarą, bet ir tokį labai mielą ir romantišką lapų šalikėlį:

Širdis

Spalva ši universali amžiaus atžvilgiu, atrodo gerai ir labai jaunos, ir jau tik gražios mergaitės garderobe, labai jau ji moteriška, bet ne naivi ir nenusaldinta.

Margot

Populiari ji, mylima ir nešiojama. Net TAIP:

Margot

Pirmos trys nuotraukos G, jos pačios megztas megztukas; Daivos Kirvelienės megzta skara ir kelionės nuotrauka, modelis – modifikuotas „Swallowtail Shawl„, Olgos Makarovos „lapiniai” mezginiai, skara „Dianna” ir šalikėlis, paskutinis projektas megztas ir fotografuotas Rasos Juškienės, modelis – „Margot„. Visų mezginių siūlai – Aade Long artistic 8/2 (Daivos skara iš ploniausio 8/1) pink-lila.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00