Pas mus jau pavasaris:)

„Mano sieloj šiandien šventė”. O mūsų ketvirtadienio klube – tikras pavasaris. Atvažiavusioms didžiulėms dėžėms, pilnoms spalvų, „labas” šaukia nauji premjeriniai mezginiai. Abu iš tos pačios ploniausios (8/1) estiškos vilnos.

Naujas Daivos šalis

Naujas Daivos šalis, specialus klubinis projektas, t.y., skirtas ketvirtadienio pamezgimams. Bet visi žinom, kad disciplina su mezgimu – tikrai neideali pora, mezginys įtraukia, diktuoja savo sąlygas… Daiva tik praeitą ketvirtadienį pabaigė geltonąją šaliko dalį, prisidūrė kitokio žalio perėjimo sruogą, kiek ten tą ketvirtadienį tepamezgė – o šiandien, po savaitės, jau su nauju šaliu ant pečių!

Naujas Daivos šalis

Ir visai kitokios spalvos skara ant virbalų… Tik siūlas tas pats. Nes sunku rasti mielesnį skarai – šiltas, lengvas, labai gražus, puikiai nešiojasi.

Mano sieloj šiandien šventė

Joana, kai skaitys, tikrai pritars mano žodžiams, ar ne;)? Šiandien pasirodžiusi su taip pat baigta, iš to paties siūlo, taip pat ketvirtadieninio mezgimo skara. Toli gražu, ne pirma. Tikiuosi, ir ne paskutine.

Joanos skara

Abu šie projektai megzti plonais virbalais (2mm), priešingai paplitusiam papratimui kiauraraštes skaras ar šalius megzti labai laisvai .

Joanos skara

Modelis? Iš galvos! Raštas? Aaa, buvo toks popieriukas… Po intensyvių paieškų projektų krepšely, nieko nerasta. Užtai rado tą raštą vienoj raštų knygoj. Va, čia tą naudojau, ten tiek pridėjau, ten tiek, pabaigą taip prigalvojau – paprasta. Aha!..Viliuosi, kad patikėjot, jog iš plonytės estiškos vilnelės skaros ir šaliai mezgasi labai smagiai ir labai greitai. Ir labai paprasta, žinoma…:) Aš patikėjau, nuo praeitų kursų apie tokią svajoju, belieka apsispręsti spalvų jūroje.

Joanos skara

Daivos Kirvelienės megztas šalis, siūlai – Aade Long 8/1 artistic green, green- yellow. Joanos Bartkevičienės megzta skara, modelis – iš galvos, raštas buvo popieriuke, siūlai – Aade Long 8/1 natural light grey.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00