Sirri savaitė. Dryžuotas pirmadienis

„Sirri” – vilna iš Farerų salų – ir be mano papildomų šnekų pakankamai populiari. Ir nors dažniausias projektas – pirštinės, numegzta iš jos tiek gražių ir įvairių drabužių, kad šiam unikaliam siūlui tebūna paskirta visa savaitė. Juolab kad oras ypatingai tam tinkamas. Kol kas šalta ir jis puikus kasdieną patalpose, tiks dar labiau, kai bus atjungtas centrinis šildymas ar vietoj striukės artėjantį pavasarį. Ir rudenį. Ir kitą pavasarį – šis siūlas tikras ilgaamžis :).

Spalvoti dryžiukai

Pradėti šią savaitę norėjau nuo labai smagios mergaitiškos tunikos ne tik dėl jos išskirtinio grožio, bet ir gan jautrios temos. Vaikams paprastai renkamės merino vilną kaip pačią švelniausią. Tikrai yra atvejų, kai ji vienintelė bus komfortabili. Bet ar nepervertinam mes vaikų jautrumo visais kitais?

Spalvoti dryžiukai

Ši vilna, kaip jau daugelis pastebėjo nešiodami pirštines, ryškiai švelnėja su laiku. Be to, kai kurių drabužių, pvz., storo megztinio ar  tunikos, nesirengiame ant nuogo kūno. Aš pati iš pradžių nustebau, pamačius šį projektą, bet mamos laiškelis patikino, kas „graužti tai negraužia, vis tiek ne ant pliko kūno rengiu. Kažkaip į šituos siūlus mano jautruolė labai teigiamai reaguoja, tik sakė, kad kepurės ar šaliko tai neužsidėtų :)”

Spalvoti dryžiukai

Visais kitais atžvilgiais ši vilna ideali: labai šilta (mano paaugliui vaikui jo megztinis iš šios vilnos jau, hm hm, per šiltas, nešios tuoj vietoj striukės, hm hm dar kartą) ir labai patvari, kas, sutikite, ypatingai svarbu vaikų drabužiams. Apie spalvų grožį nebekalbu – patys matote.

Spalvoti dryžiukai

Žydrės megzta tunika dukrai ir nuotraukos. Siūlai: Sirri 10, C103, C7

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00