Lietuviškas linas Anglijoje

Tų, kurie Angliją jau laiko…hmm… tam tikra Lietuvos dalimi, gal visai tas nenusitebins ir nenudžiugins. Ten daug ko lietuviško… pas lietuvius. Bet čia visai kitas atvejas ir baisiai smagu, kad mūsų linas mylimas ir vertinamas svetur. Ypač mezgėjų.

Estelle lininius siūlus gavo dovanų iš mamos, kuri neseniai lankėsi Vilniuje.  Telefonu jos aptarinėjo (mama parduotuvėje, Estelle – namie prie kompiuterio ekrano), kokias spalvas išsirinkti skarai. Viengubas siūlas pasirodė per plonas, tai rinkosi dvi spalvas melanžui (post factum autorė prisipažino, jog viengubas variantas gal būtų buvęs subtilesnis, bet ji norėjusi kažko „iš esmės”:)).

Linen Gull Wings

Mano širdį paglostė ir mano mylimiausios dizainerės Elizabeth Zimmermann 100 gimimo metinių garbei skirtas Mwaa Knit modelis: „EZ 100th Anniversary Gull Wings Half- Circle”…:) Estelle skara buvo visų giminių susižavėjimo objektas ką tik vykusiam giminės susirinkime Švedijoje.

Linen Gull Wings

Mama parvežė Estelle ne tik šio melsvo lino iš Vilniaus. Atvežė ir nedaug balto. Mat Estelle užsiima siūlų dažymu ir norėjo pabandyti dažyti liną. Pabandė. Patiko ir užsisakė daugiau. Meniškai rankom dažytas linas turi pasirodyti jos Etsy parduotuvėje. Su didžiausiu nekantrumu laukiu…{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00