Pavasaris Svėdasuose

Virginija liepė būtinai papasakoti istorijos pradžią: „Virginija retai ką nors kopijuoja, bet kai užėjo į „Mezgimo zoną” ir pamatė šitą skarą, susižavėjo nerealiai ir vienu įkvėpimu numezgė net dvi is eilės …Vieną skarą, įvairaus žalumo su rudu jau matėme (numegzta ji buvo kosminiu greičiu). Ir toliau tebematome. Gan dažnai – nes graži ir be galo tinka. Antrosios teko palaukti, nes tuo metu nebuvo reikiamos spalvos siūlų. Belaukdama Virginija laiko veltui neleido ir užvežė lapuotą virusą savo kaimynėms Svėdasuose (pirma kregždė – mėlyna). Virusui sąlygos buvo super palankios ir jis subujojo, sudygo visų spalvų lapais ir ūgliais:

Dianna
Mildos Paltinienės megzta skara, modelis (visų skarų tas pats) – Dianna, siūlai: Zauberwolle 1874ombre (skrudinti migdolai)
Dianna
Mildos Paltinienės megzta skara, siūlai: Crazy Zauberball 1564bedr (tropinė žuvis)
Dianna
Danutės Dilienės megzta skara, siūlai: Zauberball 1874ombre (skrudinti migdolai)
Dianna
Mildos Paltinienės megzta skara dukrai Rūtai, iškeliavusi net į Norvegiją, ten ir nufotografuota:). Siūlai: Crazy Zauberball 2082 (charizma)

„Besodininkaudama” Svėdasuose, Virginija sulaukė savo spalvos ir gimė antra skara: „Kelionė į Maroką”, nes spalvos primena tikrą laukiamą kelionę:). Pamačiusi savo užvežtą „derlių” juokėsi, supratusi, „jog ir pati sėkmingai apsisėklino antrą kartą„:)

Dianna

Virginijos Sankalienės megzta skara ir nuotrauka, siūlai: Crazy Zauberball 2092(mano saldžioji pusė)

Kaimynės, skarom pasipuošusios ar apdovanojusios artimuosius, jau klausinėja, kas bus toliau… :)) Nes skaros – toli gražu ne pirmoji Virginijos dovana. Prieš tai buvo riešinės…{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00