Estiška vilna

Estiškos Aade Long vilnos papildymas, neabejoju, daugelio bus sutiktas su ovacijomis, juolab kad taip seniai jau beturėjome papildymą. Pradedam pristatymą nuo pačios gausiausios ir universaliausios bei populiariausio storumo Aade Long 8/2 (100% vilna, 100 g ~ 400 m) kolekcijos.

Šį siūlą daugelis mezgėjų puikiai pažįsta ir myli. Išskalbtas jis pasipučia, pagražėja ir ryškiai pašvelnėja, dovanodamas labai lengvą ir šiltą mezginį. Megztinis, kepurės, pirštinės, šalikai ar liemenės – viskam jis puikiai tinka. Gražus tiek kiauraraščiuose, tiek lygiai megztas, tiek pynėmis, o ypač tinka žakardiniams raštams.

Nors estiška vilna labiausiai žinoma dėl savo ilgų ir charakteringų spalvinių perėjimų, labiausiai pastaruoju metu mezgėjai pasigedo natūralių, nedažytų atspalvių. Tai pirmiausia jais ir džiaugiames – balta ir dviejų atspalvių pilkomis spalvomis. Prie jų įsitaisiusi juoda taip pat niekada nestokoja populiarumo 😉 . Kitoje nuotraukoje prie natūralių atspalvių esanti pereinamų spalvų sruoga apjungia visus nedažytus (baltus, pilkus ir rudus) atspalvius į dailų gradientą. Tą patį su balta ir pilka daro ir kita sruoga, tik į viską joje žiūrima per rožinius akinius, stipriai pagražinančius gyvenimą 😉 .

Tas pačias sruogas galite pamatyti ne vienoje nuotraukoje – labai stengiamės parodyti ne tik jų pačių gražumą, bet ir į jų sudėtį įeinančius atspalvius vienspalvėse gijose. Ar labai pritinkančiose, kaip ši gelsva sruoga, beje, pirmą kartą pas mus 🙂 . Kaip ir tamsaus baklažano atspalvio, įsitaisiusi šalia giminingos violetinės ir bordo.

Ir ne, apatinės nuotraukos nėra populiarus pastabumo žaidimas „Rask x skirtumų”. Kad ilgai nereikėtų ieškoti – skiriasi tik marga sruoga (o vidurinėje nuotraukoje ir mėlynas džinsas vietoje jūros bangos). Kai kurios sudedamos dalys keičiasi, suteikdamos vis kitą charakterį spalviniam deriniui, o kai kurios lieka tos pačios, stipriai palengvindamos derinius su vienspalviais siūlais.

Naujos ir dvi apatinėse nuotraukose esančios sruogos – super subtili rausva rusva su turkio inkliuzais ir visi jūros bangų atspalviai.

Nestokoja nauja siunta ir ryškių intensyvių atspalvių – taip madingų pastaruoju metu.

Atskiras pasaulis – vasaros pabaigos žalumos ir auksinio rudens spalvos. Beje, žaliai balsva sruoga pirmame plane – taip pat dar nematyta naujiena.

Kaip ir paskutinėje nuotraukoje rūdžių spalvos siūlai – rudens spalvyno kvintesencija prie visų raudonų, plytinių ir auksinių gamtos atspalvių.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00