Rimti mezginiai iš latviškos vilnos

Maži latviškos vilnos kamuoliukai dubenyje ir šalia padėtos riešinės (+koks milijonas galerijoje) iš anksto suponuoja smulkius ir kruopščius nedidelius mezginukus, tikrus krapštalus. Dar paimi į ranką tą kamuoliuką, siūlas plonytis… Tačiau tai tikrai netiesa, iš šio siūlo (ypač 2 kartu sudėjus) galima kuo puikiausiai megzti rimtus daiktus ir turėti labai švelnius, jaukius, šiltus ir puikiai besinešiojančius mezginius. Pradžiai liemenės:

Pilka liemenė
Dainos Balčiūnienės megzta liemenė iš latviškos Ogres vilnos ( baisiai man gaila, kad praradau labai gražią šios liemenės šonine nuotrauka, kur šviesotamsa taip ryškiai atskleidžiai mezginio rašto tekstūrą:(, bet tikiuosi atsigriebti:)…)

Mindaugo liemenė
Birutės Staniūnienės megzta liemenė (taip pat iš dvigubo siūlo) anūkui Mindaugui.

O štai ir megztiniai! Guostės Mickevičiūtės megztas iš viengubo (!!!) siūlo. Megzti tai mes mėgstam, bet… Bloga darosi vien pagalvojus apie virbalus ir milžiniškus lygių akių plotus plonu siūlu?

 

Guostės megztinis

Atidėkit tam kartui virbalus į šalį – apdailai. Ir žvilgterkite po lova. Labai daug šansų, kad rasite ten kokią apdulkijusią „Nivą”. Jei ne po savo lova, tai po kaimyno – tikrai. Paprastutė ir neįmantri, lygių akių hektarams plonais siūlais – pats tas.

Guostės megztinis

Jos pagalba be skausmo ir svajonių apie ilgus metus kalėjimo vienutėje galėsite gana greitai turėti naują stilingą drabužėlį. Tokį, viršuje, ar tą, apačioje, iš plonos Alpakos 🙂

Guostės megztinis
Guostės Mickevičiūtės megztas megztinis. Siūlai: Drops Alpaca 506, 3650m, 2925m ir 2923.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00