Meno triumfas prieš gamtą

Rodau tai, ką turėjau galvoje, kalbėdama apie liną žiemą ir grynąjį meną: naujausius Annos (iš Talino!!!) mezginius iš… lino. Dabar! Man ypač nuostabu juos matyti dabar, kai artėja žiema ir visi aplinkui ima suptis į vilnonius šiltus drabužėlius. Kaip besižavėčiau linu, mano interesai, gėda, nesiekia toliau Kalėdų. (Jei jau visai tiksliai, tai karštligiškai mezgu dabar tai, ko reikės šiam savaitgaliui…)Todėl žaviuosi menininkais, kurie seka savo vizijos žvaigždę, o ne termometro stulpelį.
Pilka liemenė, jos pačios modelis – kaip, beje, ir visi kiti jos mezginiai. Daugiau apie ją rasite čia, čia ir čia ir prieš tai esančiuose Annos dienoraščio įrašuose.

Pilka liemenė
*
Pilka liemenė
**
Pilka liemenė

Liemenę  Anna baigė spalį, tuo metu lankėsi Vilniuje ir išsirinko žalią liną naujam mezginiui. Voila:

žalia suknelė
Annos Verschik megzti mezginiai iš lietuviško 4-gijų lino
Žalia 20-ųjų stiliaus mini suknelė! Daugiau apie ją čia, čia ir čia.
Netikiu, kad pasižiūrėję apleisim vilną. Bet! Gal žiūrėdami į šiuos gražius, šiuolaikiškus ir stilingus lininius mezginius, užmegsim kokį mazgelį ateinančiai vasarai. Tie, kas dabar gali galvoti apie ateinančią vasarą. Linas – nuostabi medžiaga, jau atrasta lietuvių siuvėjų, bet mezgėjos dar turės padirbėti, kad jį reabilituotų kaip madingą ir stilingą.
Beje, Annos ir kelių kitų aktyvių esčių mezgėjų dėka jau įkurtas mezgimo klubas ir Taline. Mezgėjos renkasi šeštadieniais nuo 11 val., kas kokia nors proga lankysitės tuo metu Taline, užsukit!{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00