Pirkinių krepšelis

pirkiniu-krepselis

Ekologiniai turgeliai, sveiko maisto parduotuvės plečiasi kaip ant mielių, tiekdami mums sveikus ir skanius produktus ir keldami piliečių savimonę. Ateiti į tokio tipo prekyvietę su plastikiniu maišeliu… ne stilius. Be abejo, didžioji mūsų dauguma turi savo rankinėse po kokį drobinį maišelį, į kurį susikrauname pirkinius, nesunaudodami dar vieno plastikinio maišelio ir taip saugodami aplinką. Norėčiau priminti dar vieną variantą – regztelę, seniau (labai seniau) populiarią, dar retsykiais su ja galime išvysti labai jau garbaus amžiaus piliečius lėtai pėdinančius iš kokios maisto parduotuvės. Taip, jos turinys – visų akims išeksponuotas, bet ji turi vieną labai rimtą pranašumą prieš siūtinį maišelį – telpa tokioje rezginėlėje daaaaug daugiau…
Numegzta ji iš Cotton Fifty siūlų, 50% medvilnės, 50% akrilo, dėl siūlų sudėties lengvesnė, geriau laiko formą, yra stipresnė ir patvaresnė už gryną medvilnę, turi dvigubą dugną, kurį išvertus kaip pagalvės užvalkalą, į vidų sukišame visą maišelį ir jis nesidraiko po rankinuką. Tai atrodo taip:

pirkiniu-krepselis

Ta kišenė – vienintelė krepšelyje. Piniginės, raktų ar mobilaus telefono į ją neįdėsi, bet kokiam pirkinių sąrašui, gautai reklaminei skrajutei ar kam kitam pakeliui į… pats tas. Nes netikiu, kad kas mūsuose žygiuos apsipirkinėti tik su atviru krepšiuku rankoje, įsidėjęs į jo kišenę piniginę. Paprastai tokius daiktus laikome saugiau, kišenėse ar rankinėse, kur įsimetame ir krepšį pirkiniams. Kam vis dėlto labai knieti laikyti vertingus daiktus visiems prieinamose vietose, siūlyčiau apsiriboti raktais:

pirkiniu-krepselis

Sulankstytas krepšelis neužima daug vietos, o išlankstytas sutalpina savyje… pusę ūkininkų turgelio.

pirkiniu-krepselis   pirkiniu-krepselis

pirkiniu-krepselis   pirkiniu-krepselis   pirkiniu-krepselis

pirkiniu-krepselis       pirkiniu-krepselis
Modeliai: Viltė su Ūke 
Ginkdie nenoriu pasakyti, kad toks krepšelis tinka tik einant apsipirkinėti į turgų. Jis tinka visur, kur reikia sutalpinti didelį pirkinių kiekį. Taip pat sėkmingai į jį galima sukrauti ir gerą pusę siūlų parduotuvės..:)

pirkiniu-krepselis

Tikslias instrukcijas rasite čia.{jcomments on} 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00